29/02/12

tjoho, for till stan efter skolan en stund och fick ett par nya converse med mig hem! efter det for jag direkt iväg på träning som faktiskt gick rätt bra. ikväll har jag, waiiit for it.........pluggat matte........ och hoppas fan jag får bättre än 7:a som vanligtvis.

tisdag

kom hem från träningen för ungefär en timme sen,. Är såå sjukt trött så tror jag lägger mig före 12 denna kväll..annars har jag ångest över diktarprojektet som jag har långt i från hälften klart och fattar inget. aja imorgon är det chill dag igen, wuuuh.


Puuhh

Tre prov ska jag skriva denna vecka. Orkar inte alltså. vill ha helg!


oooh, give me!1


dont know what to do

usch och fy skola imorgon.vill.inte. och dagen har varit siisådär måst jag säga men min vän emma gjorde mig glad som alltid i alla fall. Nu ska jag ta lite mackor och forsätta se vd, sååå himla bra!

lite bilder

hahahaha mina galna släktingar som typ dog av skratt till camwow XD

LÖRDAG

har spenderat dagen med emma som även fixat deseignen här eftersom jag är så jäkla dålig på det.. men blev lunch på havtorn och massa snack, lite titt i affärer och en insande kall och snöig moppe tur dit och hem. efter det for jag till vikinga hallen och kolla volley och det är min lördag. nu är det time to städa rummet och sedan kolla vd. och vad jag gör ikväll har jag faktiskt ingen aning om.image description

nya tag

Helluuu, ska försöka mig på det här med bloggande igen, får se hur länge det håller denna gång haha.
Kom hem från Egypten idag och är helt galet skönt att va hemma igen om jag ska vara ärlig. Men ikväll har jag hängt med filip och nu ska jag läsa några till av mina 300 olästa inlägg på bloglovin sen sova. godnatt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus